Palvelumme

Meiltä löytyy vahvaa osaamista.

ACF Kirjanpito

Kirjanpito on palvelujemme ydin. Henkilökunnallemme on vuosikymmenten kokemus kirjanpitojen hoitamisesta. Voimme tehdä kirjanpidot perinteisesti paperisena tai kokonaan sähköisenä. Suosittelemme kullekin asiakkaalle mielestämme sopivimman kirjanpidon järjestämistavan. Hallitsemme peruskirjanpidon ja osaamme palvella myös vaativimmissa tilanteissa.

Kirjanpito on lakisääteinen pakko. Valitettavan monet yrittäjät jättävät kuitenkin hyödyntämättä kirjanpidosta saatavan informaation. Me löydämme sellaisen tavan raportoida, joka kertoo olennaisen ja auttaa yrityksen johtamisessa. Ja saattaa olla jopa mielenkiintoista.

ACF Palkanlaskenta

Voimme laskea yhden yksittäisen palkan tai ison yrityksen palkat. Kuukausipalkka, tuntipalkka, provisiopalkka, bonuspalkka, iltatyökorvaus, iltavuorolisä, lisätyökorvaus, lomaraha, varallaolokorvaus, yötyökorvaus, puhelinetu, ravintoetu, työsuhdematkalippu ja kaikki muutkin palkkoihin liittyvät asiat onnistuvat kuin vettä vain.

ACF Ostolaskut - myyntilaskut

Kaipaatko apua myyntilaskutuksen hoitamiseen? Eivätkö ostolaskut pysy hanskassa? Luontevimmin myynti- ja ostolaskujen teko sekä vastaanotto luonnistuu kirjanpidon teon yhteydessä selainpohjaisessa järjestelmässämme, mutta tarvittaessa voimme hoitaa myös pelkän ostolaskujen käsittelyn tai myyntilaskutuksen hoitamisen. Lisäksi voimme opastaa sopivan laskutusohjelman valinnassa.

ACF Arvonlisävero

Arvonlisäverojärjestelmä on periaatteessa yksinkertainen ja selkeä järjestelmä. Myyntihinnan päälle laitetaan arvonlisävero, omiin ostoihin sisältyvät arvonlisäverot vähennetään ja erotus tilitetään valtiolle.  Vaan mihin kaikkeen myyntiin se arvonlisävero lisätään, millä verokannalla, entä mistä kuluista arvonlisäverot saa vähentää?

Joskus vastaan tulee aidosti hankalia arvonlisäverotilanteita. Näissä tapauksissa voimme selvittää oikean verojen käsittelytavan ja näin ei tarvitse jännittää jälkikäteen  menivätkö asiat oikein.

ACF Verosuunnittelu

Verosuunnittelupalvelussa yhdistyvät yrityksen verot, omistajan verot, yhtiörakenne, ym.  Hyödynnätkö kaikki verolainsäädännön mahdollisuudet yrityksesi tuloverotuksessa? Oletko varma, että et maksa tarpeettomia veroja?   Oletko optimoinut veronmaksun? Voimme auttaa yhteensovittamaan yhtiön omistajan ja yhtiön verotuksen.

ACF 360˚

Voimme hoitaa myös kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiat. ACF 360˚ -palvelun avulla saat yritykseesi oman taloushallinto-osaston.

 

Ulkoista vaivattomasti koko taloushallintosi luotettaviin käsiin.

ACF Yrityssaneeraus

Moninaisista syistä johtuen yritystoiminta ei aina onnistukaan toiveiden mukaisella tavalla. Yrityssaneeraus on tarkoitettu tilanteisiin, joissa sinänsä elinkelpoinen yritys ei enää selviydykään erääntyvistä maksuistaan tai tällainen tilanne on uhkaamassa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa yritys lähtee saneerauksen tielle sitä parempi. Hyvissä ajoin tehdyn tilannearvion avulla toiminta voidaan mahdollisesti pelastaa joko vapaaehtoisen saneerausmenettelyn tai yrityssaneerauslain mukaisen menettelyn avulla.  Meillä on vankka kokemus yrityssaneerausasioiden hoitamisesta.

ACF Yritysjärjesteyt

Harkitsetko konsernirakennetta? Onko tarvetta jakaa yksi yhtiö useammaksi yhtiöksi vai saada kaksi tai useampi yhtiötä yhdeksi yhtiöksi? Onko järkevää omistaa yhtiö suoraan itse? Olisiko niin sanotusta holding-yhtiö -rakenteesta hyötyä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen meiltä.

ACF Yrityskaupat

Haluatko myydä yritystoimintasi? Onko kiikarissa toiminnan kasvattaminen yrityskauppojen kautta? Oletko kartoittamassa toimialasi muita toimijoita? Voimme auttaa sinua yrityskauppoihin ja niiden toteutustapojen ideointiin liittyen.

Mitä ikinä teetkään niin älä koskaan, ikinä, missään nimessä vie yrityskauppaa loppuun omin voimin. Yrityskaupassa tulee aina käyttää ammattilaisen apua.

Väärin toimittaessa voidaan jo pienillä kauppasummilla saada aikaan suuria taloudellisia vahinkoja.

ACF Rästikirjanpidot

Olemme kokeneita selvittämään rästiin jääneitä asioita. Me emme säikähdä sekaisin olevia papereita, avaamattomia kirjeitä tai ajallaan ilmoittamatta jääneitä asioita.  Meillä on vahva rutiini saada rästissä olevat asiat ojennukseen.

Älä enää murehdi vaan anna meidän auttaa saattamaan asiat kuntoon ja ajan tasalle.

ACF Talouden vakauttaminen

Ensimmäiset maksumuistutukset, maksamattomat verot tai eläkevakuutusmaksut ovat hälytyskello, joka kertoo, että yrityksessä eivät asiat ole jengoillaan taloudellisesti. Jos sinun yritykselläsi on mitään edellä mainittuja oireita, niin ota yhteyttä ja katsotaan mitä asioille voidaan tehdä.

Mitä aiemmin tartut yrityksen ikäviin asioihin sen parempi. Ota yhteyttä heti kun saat ensimmäisen maksumuistutuksen. Silloin on yleensä vielä paljonkin tehtävissä. Konkurssihakemuksenkin jälkeen asioille voi normaalisti vielä tehdä jotain.

ACF Keskusteluapu

Meillä on hyvin laaja kokemus ja näkemys yrittäjän iloista ja suruista. Jaamme mielellämme kokemustamme kertomalla miltä ulkopuolisen silmin tilanne näyttää. Asiat saattavat usein tuntua suuremmilta ja hankalammilta kuin ne loppujen lopuksi ovatkaan.  Askarruttaako mieltäsi jokin tietty asia, oletko epätietoinen mihin suuntaan yritystoimintaa kannattaisi lähteä viemään tai kaipaatko laajemmalla skaalalla tietoa yritystoimintaan liittyvistä asioista? Yleensä tieto auttaa hälventämään epävarmuutta.  Meidän kanssa voit luottamuksella keskustella vaikeistakin yritystoimintaan liittyvistä asioista. Emme hätkähdä mistään.

ACF Projektit

Oletko miettimässä yritysostoa? Onko sinulla hanke, johon tarvitset ulkopuolista talousohjausta? Olemme erinomaisia tekemään erilaisia lyhyt- tai pidempiaikaisia projekteja, rakentamaan järjestelmiä, tutkimaan asioita, tekemään selvityksiä. Tule keskustelemaan ja pyydä tarjous.

ACF Analyysit

Haluatko tietää missä kunnossa yrityksesi on taloudellisesti ulkopuolisen silmin. Mietitkö kilpailijoiden tuloskuntoa? Haaveiletko yritysten yhdistymisestä? Onko sinulle epäilyksiä jonkin hankkeen taloudellisesta järkevyydestä? Pelkäätkö investointilaskelmiesi olevan epärealistisia?  Voimme käydä kanssasi läpi erilaisten kohteiden taloutta ja selvittää miten asiat oikeasti ovat.

ACF Yksityishenkilöiden velkajärjestelyt

Aina asiat eivät mene suunnitellusti. Anna meidän kartoittaa mahdollisuudet henkilökohtaisten velkojesi järjestelyyn. Usein saattaa tuntua, että asiat ovat umpikujassa ja ratkaisuja ei ole saatavilla. Apu saattaa löytyä yksityishenkilön velkajärjestelystä. Ota yhteys, selvitämme luottamuksella, kuinka saada henkilökohtainen taloutesi kuntoon.

+ tilintarkastukset, erityistarkastukset ja paljon muuta.

Mikä tarpeesi ikinä onkaan, kysy meiltä tarjous.

Etsitään yhdessä ratkaisu.