ACF Taloushallinto Oy

Vankkaa kokemusta

ACF Taloushallinto Oy:n henkilökunnalla on vuosikymmenten kokemus taloushallinnon tehtävistä laidasta laitaan. Hoidamme tehokkaasti niin yhden henkilön yhtiöt kuin suuremmat kokonaisuudet. Emme kavahda haastaviakaan tilanteita. Meihin voi luottaa, jos johonkin ryhdymme, niin sen myös hoidamme.

Miksi valita meidät?

Hyviä tilitoimistoja on monia. Katsomme vahvuudeksemme sen, että meillä ei konstailla asioiden kanssa. Hoidamme työt suoraviivaisesti ja tehokkaasti. Itsestään selvää on, että meillä on syvällinen tietotaito hoitamistamme asioista. Lisäksi ymmärrämme, että yrittäjän elämä ei aina suju niin kuin haaveissa on ollut.  Käsitämme ehkä keskimääräistä paremmin yrittäjän elämän iloja ja suruja. Emme hätkähdä pienistä. Asiakkaan etu on aina kirkkaana mielessä.

Eräs vahvuutemme on tietynlainen nöyryys. Emme kuvittele tietävämme kaikkea ja tunnistamme tilanteet, milloin on syytä kysyä neuvoa. Yhteistyöverkostomme kattaa niin kirjanpidon kuin verotuksenkin ykkösketjun asiantuntijoita Suomessa. Tarvittaessa myös vaativiin yhtiöoikeuden toimeksiantoihin löytyy niin sanotusti kättä pidempää.

Ammattitaito

Kouluttaudumme jatkuvasti pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme. Tunnistamme myös sen, että eräs tärkeä osa ammattitaitoa on tietää milloin kysyä. Tiedämme omat rajamme.

Joustavuus

Ymmärrämme, että yrittäjän elämä ei ole virkamiesmäistä ”8-16 elämää”. Tarvittaessa palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Joskus tilanteet voivat olla hyvinkin kiireellisiä. Kun työ vaatii tekijäänsä, niin me toimimme.

Asiakkaan etu

Asiakkaan etu ei ole meille pelkkä myynti-slogan ja korulause. Mietimme jatkuvasti, onko käytössä oleva järjestelmä asiakkaan kannalta paras vai voisiko jotain tehdä toisin? Paremmin ja tehokkaammin. Emme myy turhia palveluita ja järjestelmiä.